MAZDA

Kontakt vores dygtige sælgere og hør nærmere omkring vores Mazda modeller

Mazda 2

Den sportslige bil i B-segmentet, som garanterer stor køreglæde

Den nye Mazda2 er et bevis på, at de bedste ting af og til kommer i små pakker. Med sin sprudlendeenergi, karakter og vitalitet giver dens iøjnefaldende “KODO – Soul of Motion”- design bilen en enestående fremtoning, som får folk til at vende sig om på gaden.

God respons og køreglæde, hvad enten det er i byen eller på motorvejen – Mazda2 har den perfekte kombination af brændstoføkonomi og præstationer samt et højt niveau hvad angår tekniske løsninger og et avanceret infortainment-system.

MAZDA 2

Priser fra 139.189,-

Læs mere på Mazda Danmarks hjemmeside og oplev meget mere om den spændende bil.

Mazda 3 Sedan

En spændende sportssedan med fremragende brændstoføkonomi

Mazda3 er designet med udgangspunkt i vores iøjnefaldende designsprog “KODO – Soul of Motion”, som skaber store forventninger fra første øjekast. Denne sportssedan indeholder alle elementerne fra vores avancerede SKYACTIV Technology og trodser konventionerne ved at levere en kompromisløs kombination af spændende køreoplevelser og køreegenskaber, mens den stadig har en brændstoføkonomi der er blandt klassens førende.

Mazda 3 Hatchback

En sportslig hatchback med lavt brændstofforbrug

En perfekt balance mellem dynamik og effektivitet er en del af Mazdas DNA. Derfor giver Mazda3 dig altid den unikke køreoplevelse, du forventer. Det bemærkelsesværdige udseende er resultatet af Mazdas nye og prisvindende designsprog “KODO – Soul of Motion”. Det lette karrosseri er sammen med de banebrydende SKYACTIV-teknologier og avancerede sikkerhedssystemer med til at skabe en dynamisk, harmonisk og meget sikker køreoplevelse.

 

MAZDA 3

Priser fra 194.407,-

Læs mere på Mazda Danmarks hjemmeside og oplev meget mere om den spændende bil.

Mazda 6 Sedan

høj ydelse og med avanceret teknologi samt enestående brændstofforbrug

SKYACTIV Technology giver dig imponerende kraft og brændstofeffektivitet for en opløftende køreoplevelse, samtidig med at “KODO – Soul of Motion”-design designet giver Mazda6 sedan et stærkt og muskuløst udseende.

Den luksuriøse kabine og den nyeste MZD Connect – vores mobile opkoblingssystem sørger for, at du forbliver komfortabel og forbundet med arbejde og familie med sikker adgang til Facebook og Twitter. Samtidig tilbyder avancerede i-ACTIVSENSE sikkerhedsteknologier ekstra sikkerhed på alle køreture.

MAZDA 6

Priser fra 262.901,-

Læs mere på Mazda Danmarks hjemmeside og oplev meget mere om den spændende bil.

Mazda 6 stationcar

Innovation og ydelse i en avanceret stationcar

Mazda6 stationcar med SKYACTIV Technology tilbyder enestående kørsel, der kombinerer kraft og ydelse med imponerende god brændstoføkonomi. Nye “KODO – Soul of Motion”-design designelementer fremhæver bilens atletiske udseende, og den stilfulde kabine er et behageligt sted at nyde vejen foran.

Det seneste MZD Connect – vores mobile opkoblingssystem – giver dig sikker og let adgang til Facebook og Twitter. Samtidig reagerer i-ACTIVSENSE avancerede sikkerhedsteknologier på ændringer i vejforholdene, hvilket øger beskyttelsen.

Mazda CX3

En ny type flot, kompakt crossover, som er sjov at køre i

Den helt nye Mazda CX-3 er en kompakt crossover, som kombinerer det unikke, det smukke og det livlige KODO – Soul of Motion-design med komfort og praktiske egenskaber, der passer til din livsstil. Prisbelønnet SKYACTIV Technology giver kompromisløse sportslige præstationer og dynamiske køreegenskaber med god respons, så CX-3 både er perfekt til bykørsel og til turene ud på landet.

CX-3 er designet med dig i fokus med det innovative MZD Connect og i-ACTIVSENSE sikkerhedsudstyr, der sørger for, at enhver køretur er sjov, fornøjelig og sikker. Det er blot nogle af årsagerne til, at Mazda CX-3 udfordrer normerne og sætter nye standarder for den ultimative køreoplevelse.

 

MAZDA CX3

Priser fra 214.789,-

Læs mere på Mazda Danmarks hjemmeside og oplev meget mere om den spændende bil.

Den nye Mazda CX-5

Drive together, en fælles oplevelse

Oplev, hvordan den nye Mazda CX-5 føjer nye dimensioner til køreglæden. Med et helt nyt design både indvendigt og udvendigt er vores nyeste SUV komfortabel og fornøjelig både for fører og passagerer. Med et design, der er en hyldest til glæden ved at køre, giver Mazda CX-5 alle om bord en stærk følelse af Jinba Ittai, den stærke følelse af at være ét med bilen.

MAZDA CX5

Priser fra 296.113,-

Læs mere på Mazda Danmarks hjemmeside og oplev meget mere om den spændende bil.

Mazda MX5

Forholdet mellem bil og fører styrkes yderligere med Mazdas nye teknologier, der sørger for din sikkerhed, og holder dig opkoblet via MZD Connect. Vores prisbelønnede SKYACTIV Technology, anvendes til motorerne, gearkasserne, undervognen og karrosseriet og giver den nye Mazda MX-5 en afbalanceret kombination af køreglæde, præstationer og økonomi. 

Takket være Mazdas designsprog “KODO – Soul of Motion” udstråler den nye MX-5, at den er klar til action fra det øjeblik, du sætter dig bag rattet. Den nye Mazda MX-5 repræsenterer stadig alle de dyder, som har givet den ikoniske bil sit legendariske ry gennem de seneste 25 år. Bare et glimt af den vil få din puls til at stige.  

Længe leve roadsteren!

Fornyelse af et ikon

Den meget imødesete fjerde generation af Mazda MX-5 – den nyeste udgave af verdens mest solgte roadster – byder på al den sjæl, stil og underholdende køreegenskaber, som den ikoniske model er berømt for. 

Filosofien bag beskrives bedst med begebet Jinba Ittai, der betyder noget i retning af en hest og en rytter, der smelter sammen og føles som en enhed. På samme måde opstår der øjeblikketligt et bånd mellem MX-5 og dens fører. Baghjulstræk, perfekt 50:50-vægtfordeling og en vægt, der er over 100 kg lavere end for den foregående model giver begejstrende køreegenskaber og holder bilen klistret til vejen i alle sving og kurver.

MAZDA MX5

Priser fra 289.247,-

Læs mere på Mazda Danmarks hjemmeside og oplev meget mere om den spændende bil.

Mazda MX-5 RF

Oplev rendyrket køreglæde

Alt i MX-5 RF, lige fra den mindste bolt til de banebrydende SKYACTIV-teknologier, er blevet omhyggeligt udviklet med henblik på at levere store oplevelser, og give den der sidder bag rattet en følelse af kraft og styrke. Målet er at skabe den samhørighed mellem dig og din MX-5 RF, som vi kalder Jinba-Ittai.

MAZDA MX-5 RF

Priser fra 323.459,-

Læs mere på Mazda Danmarks hjemmeside og oplev meget mere om den spændende bil.

MAZDA RX VISION

 

 

KONTAKTPERSONER

AUNING

Henrik Tychsen

Henrik Tychsen

Afdelingschef

hty@houlbergwittrup.dk

Direkte: +45 87 10 32 48

 

Benjamin Jakobsen

Benjamin Jakobsen

Salgskonsulent

bj@houlbergwittrup.dk

Direkte: +45 87 10 32 47

RANDERS

Jesper Møller

Jesper Møller

Indehaver

jm@houlbergwittrup.dk

Direkte: +45 87 10 97 27

Allan Bonde-Ibsen

Allan Bonde-Ibsen

Salgskonsulent

abi@houlbergwittrup.dk

Direkte: +45 87 10 97 25

 

Jens Junker Andersen

Jens Junker Andersen

Juniorsælger

jja@houlbergwittrup.dk

Direkte: +45 87 10 97 33

Peter Hellner Sørensen

Peter Hellner Sørensen

Salgskonsulent

ps@houlbergwittrup.dk

Direkte: +45 87 10 97 36