Profil

Houlberg og Wittrup a/s i Auning er en virksomhed med rødder helt tilbage til 1971, hvor den som en af de første blev aut. Mazda forhandler og service værksted. Mazda mærket har gennem mange år været medvirkende til, at virksomheden har vokset sig stor og sammen med gode medarbejdere, har man dannet fundamentet for en god og solid virksomhed.

Efter mange års voksende succes blev Houlberg og Wittrup a/s i 1997 også forhandler samt service værksted for Suzuki biler. Dette som et led i at styrke sin position som værende blandt de mellemstore forhandlere på Djursland og i Østjylland. Auning har god beliggenhed i forhold til afstanden til både Randers, Århus samt Grenå, så geografisk dækker vi på den måde et stort område.

Oktober 2005 vælger den daværende indehaver Henning Wittrup, som, sammen med sin kone Bodil, har drevet firmaet i de mange år, at gå på pension. De overdrager firmaet til Jesper Møller som med mange års erfaring i bilbrachen ser en stor glæde og udfordring i at drive firmaet videre og ikke mindst i samme ånd, og med samme gode medarbejdere, som hele tiden har været og er en del af sucessen. Houlberg og Wittrup – Kendt for sin gode service.

Efter kun 2½ år som selvstændig i Auning, får Jesper Møller igen muligheden for at udvide forretningen. Denne gang ikke på matriklen i Auning, men ved køb af Mazda og Suzuki i Randers. En forretning som gennem flere år har været blandt de store Mazda og Suzuki forhandlere i landet. 11. april 2008 er Houlberg og Wittrup a/s ikke kun 1 afdeling men 2. Randers er også en veldreven forretning med en stor salgsafd., samt et stort værksted med eget pladeværksted og herunder skadescenter. En virksomhed med gode medarbejdere, som forstår at sætte kunderne i højsædet, og som passer fint ind i det som Houlberg og Wittrup a/s i Auning er kendt for, nemlig – Kendt for sin gode service.

Houlberg og Wittrup a/s har idag udover at sælge og servicere både Mazda og Suzuki biler, et bredt udvalg af gode top klargjorte brugte biler.

Houlberg og Wittrup a/s har idag godt 40 gode og engagerede medarbejdere, som alle er klar til at betjene dig uanset om det er værksted, reservedele eller køb af ny eller brugt bil.

Med venlig hilsen
Jesper Møller
Indehaver