AUNING VÆRKSTED

Book service på bil hos vores værksted i Auning

Auning værksted

Kendt for den gode service…..

Houlberg & Wittrup i Auning og Randers er dit autoriserede Mazda og Suzuki værksted i Kronjylland og på Djursland. Vi råder over moderne værktøj og udstyr, som passer specielt til din bil. Avancerede computersystemer i din bil, med forbindelse til Mazda og Suzuki, gør os som regel i stand til at stille en præcis diagnose.

På den måde er vi godt forberedte, når du ankommer til værkstedet. Vi sparer tid ved fejlfinding, som du ellers skulle betale for, og vi har de rigtige reservedele og det nødvendige værktøj klar, når du afleverer din bil til os.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores værksted i Auning.

Avanceret teknologi kræver toptrænede
teknikere

Din Mazda eller Suzuki er en meget avanceret bil spækket med moderne teknologi. Derfor er det vigtigt, at du overlader den til veluddannede fagfolk, der kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændingsteknologi, sikkerhed og ikke mindst gensalgsværdi.

Vores teknikere gennemgår 10-14 kursusdage hvert eneste år. På den måde kan du altid regne med, at det kun er serviceteknikere med den helt rigtige viden, der kommer i nærkontakt med din Mazda eller Suzuki. 

Autoriseret service = større tryghed og bedre brugtvognsværdi

Mazda og Suzuki fabrikkerne optimerer og forbedrer løbende bilernes ydeevne og drift via opdateringer til bilens computer – også for de biler, der allerede kører på landevejen. Disse forbedringer implementeres automatisk, når din bil er til service hos os. Desuden er det enkelt for os at dokumentere bilens historie, sikre at alle service er overholdt. Derfor har stemplet i servicebogen fra Houlberg & Wittrup indflydelse på bilens brugtvognsværdi. For os handler det om, at du kan føle dig tryg, når du indlevere din bil hos os.

Kontakt os I Auning eller Randers, og vi står klar til at hjælpe dig.

KONTAKTPERSONER

Niels Frederiksen

Niels Frederiksen

Værkstedschef

nf@houlbergwittrup.dk

Direkte: +45 87 10 32 43

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 7.45 - 16.00
Fredag: 7.45 - 15.15